ca
Foto Lots Nadal GINEBRES CLASE CLASSIC
 

GINEBRES CLASE CLASSIC

Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Tipus: Lots Nadal
ET POT INTERESSAR
Gaudeix d’un 10% de descompte en la nostra gamma CLASIC de Ginebres! Aquesta oferta conte: 1u. Befeater 1u. Sapphire Bombay Beefeater és la marca de Premium Gin més exportada del món i és utilitzada en llars, bars i clubs en prop de 170 països. En 1820 James Burrough va crear la beguda a partir de la perfecta barreja d'elements botànics i gra. El mètode de destil•lat i la recepta secreta que va crear James encara avui continua sent utilitzada en l'elaboració de la ginebra. Buscant un nom per la seva ginebra que representés el cor i complet cos, Burrough trobar inspiració en els "Beefeaters", els guàrdies que custodien la Torre de Londres. La primera destil•leria Beefeater es va fundar a la vora del Riu Thames per ser traslladada la producció el 1958 a Kennington per la necessitat d'una destil•leria millor i més gran. Avui en dia segueix produint allà. Beefeater és l'única ginebra anglesa (London Dry Gin) produïda a Londres. La ginebra Bombay Sapphire, com a bona London Dry Gin, és destil lada en Cheshire, Anglaterra. La veritable bellesa de la Bombai Sapphire està en el seu sabor, on els seus botànics no aclaparen; cap destaca especialment, el que la fa ideal per barrejar en qualsevol còctel de ginebra. Els ingredients són totalment internacionals i inclouen: baies de ginebró i arrel de orris d'Itàlia, ametlles i llimones d'Espanya, grans del paradís de l'Àfrica occidental, regalèssia i escorça de Cassia de la Xina, angèlica de Saxònia, coriandre del Marroc i baies de Cubeba de Java. Encara que la ginebra Bombay Sapphire va ser llançada el 1987 la recepta data de 1761.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins negres denominació d'origen

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.