ET POT INTERESSAR
Ferran Adrià, Juli Soler, els sommeliers delBulli i els mestres cervesers de Damm creen un nou concepte de cervesa
- Per primera vegada, una cervesa podrà ser una alternativa al vi en els millors restaurants
- Amb aquest nou llançament, Ferran Adrià, Juli Soler i lequip de sommeliers delBulli fan la seva primera aportació al món de la cervesa
La cervesa és una beguda que habitualment acompanya els aperitius i els menjars informals. Fins a dia davui no havia aconseguit competir amb el vi a lhora dacompanyar els millors àpats.
Després dun any i mig de collaboració entre els mestres cervesers de Damm i lequip de sommeliers delBulli, sha presentat lEstrella Damm Inedit, la primera cervesa pensada per al món de la gastronomia que es pot gaudir amb qualsevol tipus de plat per sofisticat que sigui.
Estrella Damm Inedit és un coupage únic, mescla de maltes dordi i blat, aromatizat amb espècies (coriandre, pell de taronja i regalèssia), llevat i aigua.
Nota de tast
Ferran Centelles i David Seijas, sommeliers delBulli, descriuen lEstrella Damm Inedit com una cervesa dalta intensitat i complexitat aromàtica, amb un aspecte lleugerament tèrbol. Dolor molt afruitada i floral, amb sensació de llevat fresc i records a espècies dolces. Es tracta duna cervesa de textura cremosa i fresca, suau volum i carbònic delicat. Té un postgust llarg i de record afable.
Per gaudir de tota la intensitat dEstrella Damm Inedit es recomana mantenir-la en glaçonera durant el servei i servir-la en copes de vi blanc. Saconsella no omplir més de la meitat de la copa per apreciar perfectament les seves virtuts.