Vi amb tonalitats vermelles i blavoses, ribet violaci i amb una intensitat mitja.
Té una intensitat aromàtica alta, amb presència de fruits vermells i matisos de sotabosc mediterrani i cedre.
Entrada fresca amb una bona evolució donada per una bona concentració de tanins suaus que desemboquen a un final llarg. A l’entrada, gràcies a la seva frescor, predominen els fruits vermells. Quan apareixen els tanins predominen els balsàmics i al final es barregen els gustos de fruits vermells amb xocolates i vainilles que donen un postgust llarg.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.