Color vermell cirera picota amb molt bona capa.
Aquest vi mostra ja un caràcter complex, es barregen notes de cassis fresc amb records a cuir, especiats i cacaus. Sorprèn el seu punt de maduresa, perfecte per a un consum immediat ja que es un vi obert i demostratiu del caràcter de la zona però amb la consistència i frescor ideals per a tenir cert recorregut en el temps. Un vi dequilibris i complexitats, delaboració cuidadosa i de cerca del plaer aromàtic.
En el paladar demostra una textura suau, aquest es el seu punt fort, resultat de la cura en la seva elaboració. La frescor de la fruita ve embolcallada amb una sensació tànica delicada i amb un aroma especiat en el paladar. Un vi conduït per la frescor i la subtilesa gustativa.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.