Intens color vermell amb vora morada fosca.
En nas presenta notes de fruiteres intenses de fruits negres madurs com la pruna i la mora amb un potent fons de groselles vermelles. El fons és balsàmic i mineral amb una gran varietat de notes riques especiades.
En boca es presenta complex amb innombrables capes que es van desdoblant després de reposar a la copa i que revelen matisos de sàndal i nou moscada amb compota de fruites i gominola, tocs de xarop de maduixa i deixen en la boca un llarg sabor vellutat i delicat.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.