Color groc palla nova. Amb bombolla fina i constant, net i brillant, amb reflexos daurats.
A la nariz és de subtil intensitat aromàtica. Fresc i golós, escumós amb una àmplia varietat d'aromes que aporten joc i sorpresa en la tast. Records florals, com la flor de mel, notes cítriques, fruita blanca, balsàmics d'herbes fresques, com la Maria Lluïsa o el fonoll.
En boca, l'acidesa està ben equilibrada, i al final es distingeixen delicades notes amargants, en un conjunt de fruita madura i tocs balsàmics.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.