ca
Foto Ch. Petrus vi negre
 

Ch. Petrus

0,75 L. I Anyada: 2004
93 PARKER
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Anyada: 2004
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 13,5º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2017 98
2016 100
2015 100
2014 93
2013 91
NOTA DE TAST
Color

Brillant, profund i net de color vermell robí amb matisos porpres.

AROMA:

Multiplicitat aromes de mora, pruna, carn fumada, el cuir i moca són alhora vibrant i una mica salvatges. El seu nas manifesta un gran poder i la intensitat amb una nota de complexitat picant.

GUST:

La seva delicadesa li dóna un punt femení que en el seu pas en boca el converteix en sensual. Ric, suau, molt vigorós i carnós amb un punt gras i ple de textura amb cos, d'una gran amplitud en la part final. Els tanins són dolços, però ferms i seriosos, donant al vi adherència excepcional. Vigorós, però amb longitud i equilibri.

MARIDATGE
La seva evolució ens marcarà el camí a seguir per combinar-lo amb els millors plats, però sens dubte la seva delicadesa i excepcionalitat el converteixen en un acompanyant indiscutible dels plats de carns més sibarites, caça major i els millors formatges.
ET POT INTERESSAR
Els vins de Pétrus semblen merèixer tots els superlatius que els atribueixen i la devoció gairebé mística dels aficionats al vi. Es tracta d'un vi únic, el més concentrat i ric del Pomerol. No obstant això, malgrat la seva potència, el secret de la grandesa de Pétrus resideix en el seu remarcable equilibri i el seu penetrant aroma, que el diferencien, no només de la resta de Pomerols sinó també de la resta de vins. Aquesta personalitat única es deu a la naturalesa del sòl de les seves vinyes. Tant en la superfície com al subsòl predomina l'argila, al contrari de tots els seus veïns on abunda la sorra. Els ceps són molt vells, gràcies en part a que el Sr Loubat (el seu propietari) es va negar a arrencar la vinya després de les desastroses gelades de 1956 i va esperar amb paciència que els ceps es recuperessin. Jean-Cleaude Berrouet, un dels enòlegs més reconeguts del món s'encarrega de la vinificació. Quan els millors raïms són recollits en les millors condicions amb rendiments controlats i s'acaba la fermentació, s'imposa una estricta selecció dels millors vins que es barrejaran per aconseguir el Pétrus. Sovint més de la meitat del vi és rebutjat, usant-se en vins genèrics menors.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins negres denominació d'origen A.O.C. Bordeaux Libournais Pomerol

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

Comprant

Ch. Petrus

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..