ca
Foto Domaine de Chevalier Negre vi negre
 

Domaine de Chevalier Negre

0,75 L. I Anyada: 2010
95 PARKER
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Anyada: 2010
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 13,5º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2018 95
2017 94
2016 94
2015 95
2014 93
NOTA DE TAST
Color

Net, límpid i brillant. Color cirera picota amb reflexos granats. Intensitat de capa mitjana/alta. Molt agradable a la vista.

AROMA:

Entrada en nas on la fragància es fa càrrec de tot el protagonisme. Exquisides fruites vermelles (cirera, grosella vermella i magrana amb tocs de baies silvestres) sobresurten per deleitar-nos amb els seus aromes, i on, amb una harmonia que arriba a la perfecció s'enllacen amb les subtils però presents notes florals de lavanda i la inconfusible vainilla.

GUST:

Entra en boca amb una estructura i complexitat hipnotitzants. Els seus tanins refinats recorren la llengua on es troben amb una fruita vermella saborosa, finalitzant amb un postgust llarg i delicat. Un vi on l'equilibri es pot palpar de principi a final.

MARIDATGE
Vi perfecte per poder maridar-lo amb producte de proximitat com; Filet amb salsa bordelesa i espàrrecs, formatges i patés, Gratton de Lormont, magret d'ànec amb salsa de fruits vermells.
ET POT INTERESSAR
Domaine de Chevalier es troba en un clar enmig d'un bosc que protegeix les vinyes de temperatures extremes. De fet, Chevalier és una espècie de jardí secret, lluny de ser el centre d'atenció. Això és una paradoxa per a un vi tan excel·lent, entre els millors de Bordeus. Fermentació: La fermentació és precedida per una maceració que dura de 4 a 6 dies i que ressalta la fruita del vi. Es manté una estreta vigilància sobre les temperatures de fermentació, que poden augmentar fins a 30-32 °C cap al final. El vi es bomba regularment i, de vegades, s'acompanya "pigeage" (colpejant la tapa), una tècnica antiga que sempre s'ha utilitzat en Chevalier. Aquesta ruptura de la tapa i empènyer cap al vi amb un pal llarg de fusta resulta en una extracció suau. Envelliment: El vi negre envelleix completament en bóta. Això dura 14-24 mesos pel Grand Vin. La proporció de roure nou varia de 40 a 60% depenent de l'anyada. El tràfec es realitza per flux per gravetat de barril a barril i el vi s'embotella a finals de juny. El segon vi, Esprit de Chevalier, envelleix per menys temps (aproximadament dotze mesos) en bótes que ja s'han utilitzat durant dos anys. El tercer vi envelleix durant uns deu mesos en bótes de 2 a 4 anys. «Només un gran terroir pot produir un gran vi ... Sovint començo amb aquestes paraules quan parlo de Domaine de Chevalier. Transmeten la nostra filosofia fonamental, no només pel que fa a la viticultura, sinó també l'esperit que impregna el patrimoni i els homes i dones que treballen aquí. Milloren les seves habilitats ja considerables any rere any en nom del que és més essencial per a un bon vi en la me
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins negres denominació d'origen A.O.C. Bordeaux Graves Pessac-Léognan

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

Comprant

Domaine de Chevalier Negre

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..