Color vermell cirera granat amb bona capa. Reflexos morats-liles, que denoten joventut.
En nas és molt aromàtic, de notable intensitat. Records de fruits silvestres madurs (mores negres). També minerals (pissarra i grafit), tinta xinesa.
En boca es viu, llarg, saborós, amb molta fruita, ampli. Un vi que omple (persistent). Ens porta sabors de la família de fruits vermells com els gerds i les groselles.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.
Priorat nunca falla, la mejor denominación de España en estos momentos.