PARKER
És de color groc palla, intens i brillant.
En nas podem trobar aromes a pera madura i a essència de poma, molt atractives, amb algun record a pebre blanc, algun toc d'ametlla i vainilla que va ressorgint amb el temps. És una raresa trobar Pinot blanc a Nuits-St.-Georges.
El cru de La Perrière es produeix, com el seu nom indica, a una antiga pedrera. Amb sòls molt rocosos i calcaris. Aquest cru únic ofereix vins intensos, complexos i insòlits. Procedeix de ceps plantats el 1947, la producció oscil·la entre les 2000 i les 2500 ampolles. En boca és ple de sabors excepcionalment rics i carnosos, amb volum i complexitat notablement millor al seu final, persistent i ben equilibrat. És rodó i gosa d'una estructura àcida.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.