PARKER
PEÑÍN
Color cirera picota intensa, molt fosc i d'una capa molt coberta
Aromes de bona intensitat amb un arsenal de matisos aromàtics de diverses fruites vermelles i negres, una mica madures, espècies, tofee, xocolata notes florals amb aromes herbacis, torrats i minerals.
Té una boca estructurada i profunda, mostra bona acidesa, intensitat de sabors de fruita, alcohol equilibrat, amb barreja de sabors per tot el paladar, barrejant sabors mentolats amb fines espècies i abundants tanins de fruita
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.