Vi de Reis

En una diada tan especial com aquesta, s’ha de celebrar que ja han vingut els Reis de l’Orient. Per tant, no podem oblidar el típic tortell o “roscón”.

Per acompanyar aquest postre tan tradicional, us proposem dos vins dolços per quedar com el Rei de la taula. El primer és un vi de Lanzarote (Canàries) anomenat EL CANARI, amb 95 pts a la guia Penyin 2013.

Un vi dolç de Malvasia amb un color ambarí i bells ataronjats, net i brillant.

El seu aroma és embriagant i potent, s’endevinen entre els raïms notes de fruits secs, regalèssia, pell de taronja i tarongina. Complex i molt persistent.

Envoltant, fresc i de pas amable per boca, amb una calidesa arrodonida per la seva suau dolçor. L’acidesa el fa equilibrat i voluminós.

 

El segon i que es considerat un vi dolç per excel·lència, no pot ser ni més ni menys que el MOSCATELL LUSTAU.

Vi dolç elaborat amb raïms prèviament assolellats durant unes setmanes fins convertir-los en panses. Un vi dens, vellutat i suau.

Color caoba fosc, amb un rivet verd – groc. Un intens aroma floral i cítric amb records a panses.

Molt dolç i llarg al paladar, encara que amb una equilibrada acidesa natural.

Perfecte com a vi de postre per a prendre amb fruita o acompanyat de pastissos i gelats.

Si desitges aconseguir una d’aquestes ampolles per poder gaudir d’una bona diada de Reis, no dubtis i entra a la teva botiga de vi online.

Feliç diada! Grauonline.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


+ uno = 5

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>