Cava per cap d’any

És l’última nit de l’any i arribat aquest moment és l’hora de brindar i desitjar els millors auguris per l’any que comença.

Us proposem un cava alegre, jove i divertit per la celebració d’aquesta vetllada tan especial.

Gramona Allegro Brut

De color groc palla amb reflexos verdosos, amb un aroma que destaca per la seva frescor. Té una fruitositat amb clars records a pera, poma i llimona, nets records florals.

Un gust en boca que és fresc i lleuger amb una acidesa destacada però ben integrada i amb notable expressió aromàtica destacant el seu caràcter floral, final de boca agradable i elegant.

Aquest cava simpàtic és ideal com a aperitiu, refrescant i ens pot acompanyar molt bé en brindis i celebracions!

Per altre banda, pels qui els agrada el cava rosat, una nit pausada i més de sobretala … Us recomanem una novetat de Codorniu, com és:

Gran Codorniu Pinot Noir Rose

Fidel reflex d’un raïm i  d’una terra. La millor expressió del raïm negre Pinot Noir i de les seves vinyes més antigues. Un Cava monovarietal d’anyada amb matisos únics a cada verema. Et sorprendran els seus intensos aromes a fruits vermells, cireres, mores i gerds. Exquisit, elegant, de bombolla fina i delicada frescor.

És un excel·lent acompanyant d’aperitius consistents o arrossos de peix. Perfecte amb el salmó i el peix blau cru (sashimi, sushi, tàrtar o carpaccio) o a la planxa, ja que la seva acidesa equilibra el contingut en greix d’aquests aliments.

Disponible, tot això i molt més, a la teva botiga de vi.

Us desitgem que passeu un molt bon cap d’any i…

Feliç Any Nou!

 Grauonline.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


× 6 = cuarenta ocho

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>