Bloggers

SERGI GRAU

Sergi Grau i Segarra és Adjunt a Gerència de Vins i Licors Grau i Responsable de l’àrea d’Operacions de l’empresa (compres, gestió de magatzems i logística).

És Llicenciat en Administració i Direcció d’empreses i Màster en Administració d’empreses per ESADE (LIC&MBA 93-98).

Posteriorment, va continuar la seva formació a ESADE en un projecte Europeu d’investigació (ESPRIT) sobre el Desenvolupament d’un sistema d’indicadors per a l’Excel·lència Empresarial.

En quan a nivell professional, sempre ha estat vinculat a l’empresa familiar, passant per tots els departaments de l’empresa: magatzem, facturació, comercial i atenció al client.

En l’últim any de carrera, va combinar la formació amb la realització d’un estudi de costos a l’empresa Molins Interiors i es va incorporar a Vins i Licors Grau l’any 2000, una vegada finalitzat el projecte ESPRIT.

Sergi Grau

JORDI GRAU

Jordi Grau i Segarra és Adjunt a Gerència de Vins i Licors Grau, on dirigeix la Vinoteca i és el responsable tècnic en tasques comercials i cursos de tast.

És Enginyer Químic i Màster en Química i Enginyeria Alimentària per l’Institut Químic de Sarrià de Barcelona i Llicenciat en Enologia per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Abans d’entrar a formar part de Vins i Licors Grau, ha combinat feines en bodegues com Mas Gil de Calonge o Bodegas Torres, amb col.laboracions a l’IQS. També ha col·laborat en mitjans de comunicació com TVE, tallers i cursos com en el Fòrum Gastrònomic Girona, en el Tecnotast o a Flors i Violes de Palafrugell, en societats gastronòmiques, jurat en el Concours Mondial de Bruxelles i en el projecte Valdubón X on amb 9 persones més d’arreu del estat van elaborar i dissenyar un vi.

Jordi Grau va ser entronitzat Cavaller de l’Ordre des Côteaux de Champagne l’any 2006 i el 2009 va ser escollit Palafrugellenc de l’Any, guardó atorgat per Edicions Baix Empordà i l’Equip Crònica d’un any.

Jordi Grau

EDUARD SOLÀ

Eduard Solà i Peracaula és el sommelier de la Vinoteca de Vins i Licors Grau i responsable dels cursos de tast des del 2002. Sommelier diplomat per l’Escola d’Hosteleria Sant Narcís de Girona i la fundació UdG. La seva carrera ha estat vinculada a l’hosteleria gironina i, més concretament, de la Costa Brava on ha treballat en diferents hotels i restaurants.

L’any 2011 va ser proclamat Nas d’Or Català i segon classificat nacional de la Nariz de Oro, també va ser el 1er classificat del Premi Torres al millor servei i maridatge de vins.

L’Eduard ha col·laborat en diferents escoles com a profesor d’anàlisi sensorial, ha format part del jurat de diferents concursos a nivell internacional. Director honorífic i cofundador del concurs de vins Giroví organitzat per l’escola de tastavins del gironès. Ha col·laborat en mitjans de comunicació com TVE, Diari de Girona, tallers i tastos a la Biblioteca de Palafrugell, al Mas Sorrer de Gualta, al Tast Solidari de Campllong a favor de la Marató de TV3, en societats gastronòmiques entre d’altres. També ha sigut Convidat d’Honor a la Fira dels Vins de Catalunya a Pals, pregoner de la Festa del Vi Nou de Calonge i Palafrugellenc de l’Any el 2011.

Eduard Solà