Accessoris per adquirir en una botiga de vins online

accesorisEn els tastos de vins, així com en les presentacions i en la vida quotidiana, és fonamental tenir un bon maneig del vi, la qual cosa exigeix comptar amb una sèrie d’elements que facin més senzilla la seva utilització i presentació en la taula. És per això que avui dia existeix al mercat una varietat molt gran d’accessoris per al vi, tant com para professionals com per amateurs, que poden adquirir-se comprant a Grau Online

ACCESSORIS PER OBRIR AMPOLLES En COMPRAR VI ONLINE

Elements per a les ampolles de vi:

- Llevataps automàtics: existeixen llevataps d’obertura automàtica que permeten obrir l’ampolla amb una major facilitat de maneig per a l’usuari.

-Llevataps amb tallador de làmines inclosos: existeixen diferents models totalment eficaços, tant per a l’obertura de l’ampolla com per tallar la làmina que recobreix el suro.

- Llevataps manual: el clàssic llevataps de dos temps és perfecte per a qualsevol ocasió i per guardar-ho en qualsevol racó i tenir-ho sempre a mà.

- Llevataps de làmines: clàssic obridor que permet l’obertura de l’ampolla sense necessitat de realitzar cap forat en el suro.

Una vegada obert el vi, és necessari disposar d‘elements per poder conservar-ho:

- Tap per a vins: disponible tant per a vins com para espumosos, idoni per a la perfecta conservació dels mateixos.

- Bomba de buit: molt eficient perquè permet conservar el vi després d’obrir-ho.

- Funda enfredora: es tracta d’un element bàsic per mantenir la temperatura de vins tals com el blanc, que necessiten estar freds durant tot el sopar.

En quant als accessoris per servir el vi i poder gaudir-ho, existeixen interessants propostes:

- Filtre airejador: element que permet airejar el vi abans de servir-ho, per poder gaudir de tot el sabor d’un bon vi oxigenat.

- Fulla antigoteix: perfecta per evitar aquesta gota que sempre es queda en la boca de l’ampolla en servir el vi en les copes.

- Airejador verteder: permet realitzar una oxigenació del vi al moment en el qual se serveix.

- Identificadors per a copes: accessori que fa possible identificar la copa pertanyent a cada persona. Hi ha diferents models i colors.

- Suport per a copes: fantàstic element amb el qual subjectar la copa mentre se sosté un plat a les mans. Perfecte per a les recepcions tipus còctel, en les quals ja no serà necessari deixar les copes damunt de les taules perquè s’acabin perdent.

Grau Online som una botiga de vins online on els clients poden adquirir tots els accessoris esmentats anteriorment. Els qui desitgin gaudir d’una experiència completa en comprar online a Grau Online, tenen a la seva disposició un kit complet de tast de vins.

Articles Relacionats:

-8 claus del bon tastador per comprar vi online

-Vols estar a l’última en la tecnologia del vi? Noves Apps

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


ocho − = 4

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>