Vols estar a l’última en la tecnologia del vi? Noves Apps

tecnologia_del_vi
Els que apreciem degustar una bona copa de vi en una reunió amb amics o davant un plat exquisit, actualment la tecnologia ens permet estar informats en tot moment i en qualsevol lloc de la gran oferta de vins que disposem.

Per aquest motiu, avui us informarem de les noves apps per iPhone i Smartphone que amb un clic ens proporcionen tota la informació sobre els millors llocs de venda de vins, característiques, preus i opinions d’altres usuaris. 

Virtual Sommelier

És una aplicació gratuïta amb la garantia d’estar avalada pel sumiller Raúl González. La seva funció més important és que ens ajuda a triar el vi que millor marida amb cada plat que vulguem degustar. Ofereix més de 150 propostes amb informació precisa sobre cada vi. Els usuaris poden crear el seu propi celler virtual i compartir a les xarxes socials les opinions, recomanacions i notes de tast de cada vi.

Mi Vinoteca

Malgrat la seva senzillesa és molt efectiva i permet crear la nostra pròpia enoteca virtual amb els vins que hem anat tastant i classificant d’acord a les seves característiques i a les nostres preferències i experiències de tast. També ofereix fitxes de vi que es poden compartir amb la resta d’usuaris.

Baco

És una xarxa social entorn al vi. Amb aquesta aplicació podem comentar, valorar i puntuar vins, a més de compartir amb la resta d’usuaris la nostra activitat. Apta per a afeccionats que necessitin idees per triar un vi i també per a experts, que poden ajudar a la resta d’usuaris amb les seves opinions.

Pair it!

Si vols saber quin és el vi que millor combina amb el menjar que vas a gaudir, aquesta és sens dubte la teva app. Amb tant sol indicar el plat, l’aplicació et proposa una recomanació entre més de 20.000 combinacions possibles. I també a l’inrevés: indica quin vi vas a degustar i et recomanarà el plat més adequat. A més, permet guardar els maridatges per consultar-los més tard.

Vinthink

Una autèntica xarxa social on els apassionats i aficionats del món del vi poden compartir opinions i valorar diferents vins. Compta amb més de 55.000 referències de vins i 11.000 cellers d’Espanya, França, Itàlia i Estats Units. Permet buscar vins amb variats criteris, tipus de raïm, varietat, zona, denominació d’origen…

App Vivino

Una aplicació per aconseguir el teu vi en un segon, solament fer una foto a l’ampolla de vi pots compartir i aconsellar a diferent gent per la propera compra. També podràs esbrinar els preus, valoracions, ressenyes i recomanacions o suggeriments sobre maridatge amb aliments.

Grau Online

És una de les millors botigues de vins a la xarxa, amb 9.000 productes a la venda, inclouen vins de totes les denominacions d’origen españoles, i també una selecció dels millors vins de més de 40 països de tot el món.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


× dos = 8

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>