Whisky de col·lecció Premium, Bruichladdich

Una col·lecció única i imprescindible per als amants del whisky que ens proposa la destil·leria Bruichladdich.

Envellit durant 16 anys en bótes americanes de Bourbon i que a posteriori ha estat repartit en bótes de diferents zones de Bordeus, les quals contenien grans vins reconeguts a nivell mundial i que avui en dia són de gran valor en el mercat del vi.

Amb tot això, Bruichladdich espera aconseguir diferents varietats d’un mateix Whisky… Així que els amants d’aquesta beguda tan selecta estan d’enhorabona ja que podran degustar diferents tonalitats d’aquest producte.

 

BRUICHLADDICH 16 Cuvée A – Pauillac 1

Envellit durant 16 anys en bótes americanes de Bourbon, posteriorment en bótes de vi Château Lafite Rothschild.

 

BRUICHLADDICH 16 Cuvée B – Pauillac 2

Envellit durant 16 anys en bótes americanes de Bourbon i posteriorment en bótes on es va elaborar el vi Château Latour.

 

Bruichladdich 16 Cuvée C – Margaux

Envellit durant 16 anys en bótes americanes de Bourbon i posteriorment en bótes on es va elaborar el vi Château Margaux.

 

Bruichladdich 16 Cuvée D – Péssac-Leognan

Envellit durant 16 anys en bótes americanes de Bourbon i posteriorment en bótes on es va elaborar el vi Château Haut-Brion.

 

Bruichladdich 16 Cuvée E – Sauternes

Envellit durant 16 anys en bótes americanes de Bourbon i posteriorment en bótes on es va elaborar el vi Château d’Yquem Sauternes.

 

Bruichladdich 16 Cuvée F – Pomerol

Envelliment: Envellit durant 16 anys en bótes americanes de Bourbon, posteriorment en bótes de vi Château Lafleur Pomerol.

 

No esperis més, visita la nostra botiga de vins online i sorprèn aquest Nadal amb un regal refinat com és un whisky de 16 anys Bruichladdich en qualsevol de les seves variants.

Grauonline.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


cinco + 3 =

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>