Sant Jordi

23 d’abril, Sant Jordi

Tradicionalment i des del segle XV, a Catalunya la diada de Sant Jordi és el dia dels enamorats, i és costum que les parelles es regalin una rosa vermella (com la sang del drac) i un llibre. Tot i ser tradicional, la popularització del fet de regalar roses es va establir activament el 1914. L’altra festa, que avui dia s’associa amb el patró de Catalunya, el Dia del Llibre es va celebrar per primer cop el 7 d’octubre de 1927. Pocs anys més tard aquesta celebració va tenir tant èxit que es va decidir canviar la data. El nou Dia del Llibre seria el 23 d’abril, una data primaveral i que, a més, coincidia amb la mort de Miguel de Cervantes i del dramaturg William Shakespeare. El 15 de novembre de 1995, la Conferència General de la UNESCO va decretar el 23 d’abril com a Dia Internacional del Llibre i del Dret d’Autor.

 

Per aquesta diada tan especial us proposem aquestes originals roses:

Botani Garnacha, vi molt expressiu on la fruita negra combina de manera excel·lent amb els tocs florals i làctics.

Mazzeti Di Barbera (rosa), grappa d’alta expressió decorada amb una rosa pitiminí assecada dintre l’ampolla. Producte de col·lecció i sèrie limitada.

Moscato Petalo Bottega 75cl, escumós dolç i fàcil de beure, amb un baix grau alcohòlic. Predominen els aromes afruitats i florals.

Paris Rosé Vodka Liqueur, excel·lent licor aromatitzat amb maduixa i nata.

Licor de Aguardiente de Rosal Silvestre, beguda alcohòlica suau, artesanal i molt perfumada.

Gessamí, vi d’agulla jove, afruitat i amb records florals. Notable i espurnejant pas en boca amb final refrescant.

 

En homenatge al nostre estimat cavaller i patró de Catalunya, aconsellem:

Sant Jordi Brut Nature, un cava jove, suau i aromàtic. Agradable i refrescant, molt adient per la diada en qüestió… I el Sant Jordi Brut Rosat, un escumós fresc, amb notes a fruits vermells. D’àgil glop però harmoniós gust.

 

Podeu trobar tot això i molt més a la vostra botiga de vi online. Feliç Diada!!!

Grauonline.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


+ 4 = cinco

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>