Ja tornem a ser aquí!

Benvolguts amics,

Després d’un estiu radiant amb molt bones temperatures i poca pluja, Vins i Licors Grau vol agrair als seus clients la seva fidelitat en aquesta temporada alta estival i felicitar-nos tots plegats per què ha estat prou bona i profitosa pel sector turístic gironí, tot i els mals presagis que auguraven una temporada fluixa. Un cop entrada la tardor, volem prosseguir des de GrauOnLine, també, amb la nostra activitat en aquest bloc i a les xarxes socials per intentar estar el més pròxim possible amb el nostre client i fer-vos partícips de novetats, recomanacions, etc.

També us volem explicar, que tenim a punt una nova temporada de cursos de tast. El pròxim dilluns dia 29 d’octubre, comencem un curs d’iniciació al tast. Aquest curs consta de tres sessions de 20:15 a 22:00 tres dilluns consecutius i està dirigit per Jordi Grau(químic i enòleg) i Eduard Solà(sumiller). La primera sessió s’explica l’iniciació al tast i es tasten vins blancs, la segona es parla de l’elaboració del vi, les Denominacions d’Origen i les varietats i es tasten vins rosats i negres joves o amb poca criança. A l’última sessió podreu descobrir els vins negres més criats i de qualitat juntament amb la teoria sobre envelliments del vi, maridatges i conservació. Encara ens queden les últimes localitats per si ens voleu acompanyar, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telefon 972 30 18 35 o al mail info@vinsilicorsgrau.com. Us hi esperem !!!

Grau on Line

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


+ 1 = seis

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>