Gin Tònics, la beguda de moda

S’acosta l’estiu, i em pregunto… Ja teniu tots els estris per elaborar un bon Gintònic?

A la botiga disposem de la cullera en espiral per poder servir correctament la tònica, és a dir, amb suavitat, precaució i subtilesa. D’aquesta manera aconseguirem no perdre el seu carbònic i conservar totes les seves propietats.

També podeu trobar un mesurador d’acer inoxidable (inox), ideal per cocteleria per posar les quantitats exactes del destil•lat.

En un bon Gintònic s’ha de tenir en compte la copa o got, que ha de ser de gran capacitat i que pugui contenir una gran quantitat de gel: compacte, insípid i neutre. Així mantindrem la copa freda en tot moment i evitarem que el nostre combinat agafi una temperatura massa elevada.

Recordatori: Un bon Gin és aquell que prèviament s’ha mesurat i s’ha tingut en compte la dosificació de servei. Una tònica de qualitat “Premium”, el faria sublim.

La mesura estàndard és 5cl de Gin, juntament amb 20cl de Tònica.

Un últim consell, és millor refredar la copa prèviament amb gel, fent un moviment rotatori. Un cop s’hagi aconseguit, ens desfem d’aquest gel i li posem el de servei.

GrauOnline.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


cinco − = 2

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>