Cava per a Sant Valentí

El Dia de Sant Valentí és una celebració tradicional en alguns països anglosaxons, exportada a altres cultures, en la qual els nuvis, enamorats o esposos expressen el seu amor o afecte mutu. Aquesta diada es celebra el 14 de febrer en molts països i és considerat el Dia dels Enamorats ja que es creia que era la data en què les aus triaven parella.

Doncs bé, per tots els enamorats i enamorades proposem un cava de la varietat pinot noir molt original, simpàtic, modern, romàntic i sensual, el Betha Lounge Rossé Brut.

Bertha Lounge Rosse Brut.

Aquest captivador escumós té un color rosa pàl·lid, amb reflexes caoba. De bombolla fina i persistent,  forma un rosari impulsat per una intensa efervescència. Amb una intensitat aromàtica notable, ens envolta amb notes a fruita vermella com la maduixa i els nabius combinades amb tocs cítrics, tot sobre fons vegetal i refrescant. Un pas en boca dens, agradable i harmònic ens recorda la presència de la maduixa barrejada amb iogurt i poma vermella. Desemboca amb un final llarg i equilibrat.

Un cava divertit, ideal per tothora, fantàstic per aperitius, entrants fumats, assortiments d’embotits curats, amanides de fruita o fins i tot per carpaccios poc condimentats, i tractant-se del dia en qüestió, amb la companyia adequada.

Per altra banda i per als amants del cava més sec, us volíem recomanar la versió Bertha Lounge Brut Nature, sota el mateix concepte i format divertit i modern, ens trobem amb un cava fet amb les varietats xarel·lo i parellada.

Bertha Lounge Brut Nature.

Sota un elegant groc pàl·lid, reflexa unes bombolles fines però molt vives. Una fragància potent, vigorosa i jove, acompanya unes notes de fruita blanca com la poma i la pera, i també un apunt tropical de pinya. Tot amb un rerefons de llevat fresc. Una entrada en boca molt agradable ens transporta amb unes notes cítriques a llimona i aranja. El carbònic integrat i suau ens perfila un final llarg i opulent.

Escumós adient per aperitius, entrants lleugers i peixos a la planxa. No oblidar maridatge per contrast o tradició amb postres de caràcter poc dolç. Suggerim un maridatge intrèpid com uns Makis de sardina fumada i crema d’all.

Bertha

En ple centre de Sant Sadurní d’Anoia estan les caves Josep Torres Sibill, lloc on s’elabora el cava Bertha. Elaboren 180.000 ampolles anuals, de les que fan set tipus diferents de cava. El nom de Bertha està inspirat en la Primera Guerra Mundial, quan el 1914 va entrar en servei un potentíssim canó alemany anomenat Big Bertha, en honor a la filla del constructor Alfred Krupp. De la seva força i esperit revolucionari ve el nom d’aquest magnífic cava.

Com diu Josep Torres Sibill. Bertha neix d’un somni adolescent, d’una il·lusió i de les ganes de formar part d’un món que des de petit l’havia viscut amb plenitud.

 

Com és habitual, podeu trobar tots aquests productes en la nostra botiga de vi online!

Grauonline.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


tres × = 24

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>