ca
Foto Niepoort Charme vi negre
 

Niepoort Charme

0,75 L. I Anyada: 2017
93 PARKER
79,98€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
  • Logotip Bizum
Foto Niepoort Charme vi negre
Niepoort Charme
0, 75 L.
79,98€
DETALLS
  • Anyada: 2017
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0, 75 L.
  • Graduació: 13, 5º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2018 92
2017 93
2016 90
2015 93
2014 90
NOTA DE TAST
Color

Net, límpid i brillant. Color vermell teula amb reflexos granats, on presenta una intensitat de capa mitjana. Molt agradable a la vista.

AROMA:

Benvinguda en nas amb una explosió de notes de fruits vermells (cireres dolces i maduixes) en què, aconsegueixen trobar-se i equilibrar-se amb els aromes subtils de la bóta vella que li aporta una personalitat única i tot, harmonitzat amb uns aromes d'herbes balsàmiques, que li aporten molt bona frescor.

GUST:

Entrada en boca on destaquen les notes més franques i sinceres de la fruita. De pas per poca amb uns tanins sedosos, ferms i amb una frescor única, aconsegueixen aportar-li al vi una longitud meravellosa. De final llarg i persistent.

ET POT INTERESSAR
L'any vitícola anterior a la collita del 2017 va ser extremadament calent i sec. Tot i que el mes de novembre les precipitacions van ser per sobre de la mitjana, el desembre i el gener ens van donar per sota de la meitat de la mitjana d'un any normal. La primavera del 2017 també va provocar precipitacions molt menys del que és habitual. A més de les condicions lleugerament més fredes a l'agost, els mesos d'abril a setembre van ser molt càlids amb algunes onades de calor curtes i tempestes al juliol. A Vale de Mendiz, la collita va començar el 24 d'agost a diverses vinyes que donen fruita al Charme. Les condicions meteorològiques per a la recol·lecció eren bones i la fruita resultà de qualitat excel·lent. La decisió de recol·lectar-nos molt aviat ens va ajudar a evitar la contracció que va esdevenir un problema cap al final de la collita.

El 100% de raïms sencers es van triturar lleugerament en lagares de granit on es trobaven a peu de peu. El més important d'aquest procés d'elaboració és la durada del temps de la maceració prèvia a la fermentació i l'inici de la fermentació alcohòlica, on l'extracció és molt curta però intensa. El Charme experimenta inicialment la fermentació en lagares i després conclou el procés en bótes. El procés mínim d'envelliment i envelliment en bótes de roure francès durant quinze mesos finalitza el procés
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Comprant

Niepoort Charme

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en 0,00€
X unit..