PARKER
PEÑÍN
Net i brillant. Color vermell cirera amb el rivet violaci. Intensitat de capa alta. Molt agradable a la vista.
Entrada en nas on s'expressen aromes de fruita de bosc i fruites vermelles, amb una principal importància als gerds i les groselles. Apareixen aromes de vainilla, amb tocs d'espècies molt subtils que li aporta el toc de la bóta.
En boca és un vi intens i molt saborós. La fruita vermella com els gerds i la maduixa són les protagonistes per excel·lència, tot amb un acabat i un rere fons especiat que el fa fantàsticament perfecte.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.