ca
Foto Clos Fourtet vi negre
 

Clos Fourtet

0,75 L. I Anyada: 2014
94 PARKER
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Anyada: 2014
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 13,5º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2019 96
2018 97
2017 93
2016 96
2015 96
NOTA DE TAST
Color

Net, límpid i brillant. Color cirera picota amb reflexos granats. Intensitat de capa mitjana. Molt agradable a la vista.

AROMA:

Entrada en nas on t'embriaguen els seus aromes equilibrats i perfectament harmonitzats entre ells. Les notes de fruita negra (móres, nabius i figues) s'expressen conjuntament amb els tocs florals de la violeta i el cassís, que aconsegueixen fusionar-se amb els subtils però perceptibles aromes empireumàtics de torrats i avainillats.

GUST:

Entrada amb voluminositat formada per uns tanins rodons i ben integrats. Pas per boca amb bona concentració i equilibri amb una fusta integrada. Amb un final llarg i persistent.

MARIDATGE
Bona complexitat de vi amb bona voluminositat i una evolució en ampolla extraordinària. Serà perfecte amb; Vedella a la Bourguinon, Raclette, Foie Gras, i la famosa Tartiflette (patates, formatges i carn de tocino).
ET POT INTERESSAR
Els vins de Clos Fourtet, Premier Grand Cru Classé, encarnen el millor de Saint-Émilion. Suau, intrigant i seductor, els seus aromes naturals purs s'entrellacen delicadament en una encantadora mostra de l'potencial incomparable del nostre terroir. Els nostres vins marquen la culminació de tots els nostres esforços, descobrint-a mesura que passa el temps: vius, en desenvolupament ia maduració. Clos Fourtet deixa la naturalesa per expressar-se, esforçant-se per mantenir intacta la seva puresa. Collim acuradament a mà, portant el raïm en petites cistelles per preservar la seva integritat. Després, portem a terme l'extracció mínima i més suau necessària per revelar la identitat del nostre terroir. Cada any, la criança de el vi és diferent: adaptem la quantitat de barriques noves de roure que fem servir per reflectir el potencial estructural de cada anyada. Al llarg d'aquest llarg procés, limitem el maneig de el vi i protegim la fruita de l'oxidació.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins negres denominació d'origen A.O.C. Bordeaux Libournais St.Émilion

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

Comprant

Clos Fourtet

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..