ca

Aquesta setmana Santa la vinoteca romandrà tancada la tarda del Divendres 29 i del Diumenge 31 i tot el Dilluns 1. Podeu seguir fent les vostres compres online :)

Foto El Xitxarel.lo Magnum vi blanc
Vins D.O. Penedès
 

El Xitxarel.lo Magnum

1,50 L. I
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Blanc Jove
  • Capacitat: 1,50 L.
  • Graduació: 12,0º
NOTA DE TAST
Color

Color groc pàl·lid amb reflexos verdosos, net i brillant.

AROMA:

Primerament vam notar aromes on la fruita blanca es presenta madura, dominada per un fons cítric i floral amb tocs subtils de fonoll i gessamí.

GUST:

En boca te 1 bon atac, fresc i mineral amb un país sedós. Postgust amb bona acidesa acompanyada de tocs afruitats i cremosos que li donin 1 bon volum i Densitat característica de l'xarel.lo amb un final Llarg i agradable.

MARIDATGE
Ideal amb cuina natural, fresca, vegetariana. Blanc ideal com copa desenfadada. Aperitius, pastes amb marisc, peix a la planxa, arrossos de la Costa Mediterrània. Temperatura de Servei de 6 a 8º C
ET POT INTERESSAR
El Xitxarel.lo és un vi blanc elaborat amb la varietat autòctona de l'Penedès per excel·lència: el xarel·lo. Una varietat molt estimada, resistent a la sequera i la calor, que ha sabut vèncer el pas de el temps i convertir-se en l'essència de el Penedès. Si hi ha un bon lloc per fer créixer xarel.lo, sens dubte és el Penedès. La seva diversitat climàtica, i el contrast entre les temperatures màximes i mínimes, permeten que aquesta varietat abast nivells d'excel·lència únics. El Xitxarel.lo neix a la finca de Mas Cortei, situada a 340 m. de el nivell de la mar al municipi de la Granada, enmig de l'Alt Penedès. Les vinyes van ser plantades a la dècada dels 50, i són un exemple de la bona adaptació de l'Xarel·lo a la comarca. elaboració: Les vinyes de xarel.lo, de més de 50 anys, són veremades manualment. La maceració és en fred per conservar el potencial aromàtic i matisos de l'xarel.lo. Obtenció de el most flor gràcies a un premsat suau amb la premsa pneumàtica i posterior el desfangat. Hi ha 20 dies de Fermentació en dipòsits d'acer inoxidable, fermenta el vi a una temperatura de 16 graus. El batonnage és de 5 setmanes. En un dipòsit, s'agita periòdicament les mares amb el vi, permetent així l'adquisició d'estructura i densitat en boca. Després es fa la clarificació i filtració per extreure les restes dels llevats de vi. I finalment el repòs i embotellat. El vi descansa un temps en dipòsit d'acer inoxidable fins a l'embotellat.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Penedès
Vins negres denominació d'origen D.O. Penedès

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

Comprant

El Xitxarel.lo Magnum

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..