Es tracta dun vi de color cirera picota, de capa intensa i amb tonalitats violàcies.
Té una intensitat olfactiva elevada, que conserva les aromes varietals a fruita madura i en què destaquen aromes fumades i de fusta, degudes a la criança oxidativa.
En boca, té una entrada suau, vellutada, amb una sensació càlida i amb tanins integrats en el conjunt del vi. En resum, és un vi ben estructurat que permet un bon envelliment.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.