PARKER
PEÑÍN
De color guinda picota intensa d'una capa molt coberta, viu lleugerament opac. Glicèric i dens.
Aromes de bona intensitat amb matisos aromàtics de diversa fruites vermelles i negres, una mica madura, espècies, tofee, xocolata notes florals amb aromes de muntanya baixa torrats i minerals.
En boca és estructurat i profund, mostra bona acidesa, intensitat de sabors de fruita, alcohol equilibrat, amb barreja de sabors per tot el paladar, entremesclant sabors mentolats amb fines espècies i abundants tanins de fruita, fins però alhora potents que amb el temps es poliran per donar pas a un gran vi. Final llarg.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.