PARKER
PEÑÍN
Vermell fosc, brillant i profund, amb intensos reflexos robí.
Aroma intens, viu i de gran complexitat. Al principi distingim intenses notes de fruites vermelles i negres (groselles, gerds i mores), perfectament acompanyades d'espècies dolces (canyella i nou moscada), pebre negre, aromes torrats i regalèssia.
En boca, es destaca la gran vivacitat de la fruita collida en el seu precís punt de maduresa. És un vi de gran carnositat i de forta estructura tànnica. El final molt llarg i elegant, amb aromes a espècies, gerds, cacau i notes torrades, realça la complexitat i l'elaboració artesanal d'aquest extraordinari vi.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.