ca
Foto Habla Nº 22 vi negre
Vins V.T. Extremadura
 

Habla Nº 22

0,75 L. I
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 14,5º
NOTA DE TAST
Color

Ens sorprèn amb un brillant to robí, molt intens. El seu rivet ens ofereix uns subtils matisos de color porpra.

AROMA:

En nas és molt expressiu i ens trasllada a les aromes de fruites del bosc, principalment negres, com la mora. Tot seguit apareixen tons balsàmics i mentolats que el fan resultar fresc i, posteriorment, apareixen lleugers records a fumats i a espècies. La fragància, molt persistent, ens acaba suggerint perfums més profunds i intensos, a tòfona, cuir i carn de caça.

GUST:

Al paladar es mostra llaminer i aquesta característica ens indica la dimensió de la seva personalitat. Tanmateix, resulta un vi delicat i sedós, amb un pas per boca equilibrat i llarg, de manera que serà persistent i quedarà al nostre record.

MARIDATGE
Aquest vi crearà una perfecta harmonia amb carns de caça. guisats, estofats, arrossos de mar i muntanya i, en general, receptes plenes d'intensitat aromàtica.
ET POT INTERESSAR
Habla és un projecte ubicat a Trujillo (Càceres) que compta amb 200 hectàrees, amb uns sòls de pissarra, poc fèrtils però òptims per al cultiu de la vinya. És un celler avantguardista pel que fa a la seva arquitectura i estètica funcional, a més de ser-ho en termes d'investigació i desenvolupament. Actualment, estan treballant sobre un projecte que estudia la reducció del diòxid de sofre en el procés de vinificació, amb l'objectiu final d'aconseguir reduir la concentració de sulfits afegits a través de l'ús de polifenols extrets del mateix raïm.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Usuari: Bruno Data: 19/02/2021

Vinazo en MAYUSCULAS.

Usuari: Eric Data: 07/05/2020

Excellent 100% Tempranillo!

Vins V.T. Extremadura
Vins negres denominació d'origen V.T. Extremadura

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

Comprant

Habla Nº 22

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..