ca

Aquesta setmana Santa la vinoteca romandrà tancada la tarda del Divendres 29 i del Diumenge 31 i tot el Dilluns 1. Podeu seguir fent les vostres compres online :)

Foto Georges Roumier Bonnes Mares Grand Cru vi negre
 

Georges Roumier Bonnes Mares Grand Cru

0,75 L. I Anyada: 2016
96 PARKER
2.591,82€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
  • Logotip Bizum
Foto Georges Roumier Bonnes Mares Grand Cru vi negre
Georges Roumier Bonnes Mares Grand Cru
0, 75 L.
2.591,82€
DETALLS
  • Anyada: 2016
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0, 75 L.
  • Graduació: 13, 5º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2021 97
2019 95
2018 95
2017 96
2016 96
NOTA DE TAST
Color

Net i Brillant. Color vermell intens amb reflexos molt subtils de tocs bronze. Molt agradable a la vista.

AROMA:

Gran complexitat i molt bona intensitat, Aromàticament és un vi fantàstic amb tocs de cuir, fruites negres, fulles de te i vainilla. Un Pinot Noir amb tot el seu ventall d'aromes que et fan transportar a la Borgonya.

GUST:

Entrada en boca molt elegant, amb una acidesa i uns tanins increïblement ben estructurats. Estem parlant d'un vi en què la subtilesa no es perd, però persisteix en un acabat robust i refinat que fa que gaudeixis cada "glop". Un vi que equilibra els sentits.

MARIDATGE
Gràcies a la seva sotilesa i elegància del vi, aconsellem maridar-lo amb plats de potència gustativa mitjana, sense molta complexitat. Són vins que casen a la perfecció amb plats d'aus, com podria ser un magret d'ànec amb salsa de cassis, perdius lleugerament rostida, etc
ET POT INTERESSAR
Domaine G. Roumier s'ha distingit com un dels dominis principals de la Borgonya. Sempre molt ben respectat, ha pujat a la fama sota el nom de Christophe Roumier, que va començar el 1981. A part de la quantitat infinitament petita de Musigny feta aquí (menys del valor d'un barril), el vi estrella - el vi definit - pel domini és sens dubte Bonnes Mares Grand Cru.

Bonnes Mares és una combinació de dues parcel·les diferents de sòls diferents, i Roumier combina ambdues de les seves 1.60ha d'aquest 16.24ha Grand Cru. El Grand Cru "Bonnes Mares" és un dels dos grans vins de la denominació Chambolle Musigny.


Situat al nord de Chambolle, és el veí del Clos de Tart Morey-Morey Saint Denis. Domaine Geroges Roumier té les mateixes hectareas amb els dos tipus de sòls.
La part superior del vessant "terres blanches", terras calcàries està composta per fòssils de "Ostrea Acuminata" i la part inferior les "terres Rouges" està feta d'un subsòl d'argila i pedra calcària amb roques compactes de la batonia (tipus de pedra calcària de Premeaux).

Ell normalment els vinifica per separat i després els barreja. Quina és la diferència? Els terrenys "terres Rouges"donen el poder, la columna vertebral, la concentració. El vi de les "terres blanches" són més espirituals. D'aquí obtenim la delicadesa, la intensitat, la definició.

El vi necessita temps al celler per evolucionar i mostrar la seva grandesa moderada, poderosa i elegant alhora.





OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Comprant

Georges Roumier Bonnes Mares Grand Cru

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en 0,00€
X unit..