Presenta un brillant, intens i cobert vermell cirera amb matisos teula al voraviu de la copa.
L'aroma és potent, amb un perfecte equilibri entre els elements que aporten les dues varietats, fruites vermelles i madures del merlot i baia negra i pebrot verd del cabernet. També mostra aromes procedents del roure i de les dogues torrades amb notes torrefactes i lleugerament especiades.
En boca és carnós, ple, balsàmic, apreciem sabors especiats una mica dolços, apreciem de nou els aromes que havíem descrit en la via retronasal, amb tanins suaus i un final llarg i saborós.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.