És un vi amb una capa mitjana / alta de color vermell robí però amb reflexos teula que es marquen clarament en els vèrtexs de la copa.
La fase olfactiva ens fa treballar severament per la seva complexitat quedant molt bé acoblats els matisos d'una llarguíssima estada a la bóta i els tocs de compota madura que predominen constantment a la copa indicant en tot moment la tasca dels anys a l'ampolla.
La seva fase gustativa marca l'elegància d'un vi amb un gran cos però una maduració exquisida, deixa notes de fusta, cacau, fruites vermelles madures que el doten d'un pas de boca vellutat i un post-gust llarg amb un record de la seva aroma amable per via retronasal.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.