ca

Aquesta setmana Santa la vinoteca romandrà tancada la tarda del Divendres 29 i del Diumenge 31 i tot el Dilluns 1. Podeu seguir fent les vostres compres online :)

Foto Chateau Mouton Rothschild  vi negre
 

Chateau Mouton Rothschild

0,75 L. I Anyada: 2015
98 PARKER
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Anyada: 2015
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 13,5º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2018 99
2017 96
2016 100
2015 98
2014 95
NOTA DE TAST
Color

Un atractiu color vermell granat profund.

AROMA:

El vi revela una complexa gamma d'aromes en els que les fruites vermelles, gerds i mora silvestre es combinen amb espècies, pebre blanc i vainilla, a més d'alguns torrats, notes moderades de roure torrat. Elegant i ben estructurat, el nas es veu augmentat per les notes d'encens i fruites confitades.

GUST:

L'atac i l’elegància al paladar es prolonguen per tanins rics en sabor. Complet a la boca, cremós i de gran abast.

MARIDATGE
Combina bé amb plats de caça, especialment amb senglar servit amb salses de fruites.
ET POT INTERESSAR
El personatge clau d'aquesta propietat és Phillippe de Rothschild, que es fa càrrec d'ell el 1922, quan tenia 20 anys, i no el deixa fins a la seva mort, el 1988. A l'enviduar de la seva primera dona, assassinada pels nazis en un camp de concentració, es casa amb Pauline Posar, dibuixant nord-americana, que va influir en la creació del museu Mouton i en la passió del seu marit per l'art. La seva filla, la baronessa Phillippine, continua amb èxit la tasca del seu pare. Phillippe de Rothschild trenca amb la tradició bordelesa i decideix, el 1924, embotellar els seus vins a la propietat, en comptes de que ho facin els negociants a la ciutat de Bordeus. Aconsegueix que es modifiqui la classificació del 1855 per una única vegada i Mouton, que va començar sent el primer dels segons, puja a Premier Grand Cru Classé el 1973. El seu lema parla per si sol de la seva forma de ser, "Primer sóc, segon era, Mouton no canvia".
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins negres denominació d'origen A.O.C. Bordeaux Médoc Pauillac

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

Comprant

Chateau Mouton Rothschild

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..