ca
Foto Chateau Gazin Magnum vi negre
 

Chateau Gazin Magnum

1,50 L. I Anyada: 2013
89 PARKER
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Anyada: 2013
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 1,50 L.
  • Graduació: 13,0º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2016 95
2015 93
2014 94
2013 89
2012 95
NOTA DE TAST
Color

Vermell fosc, profund. Capa alta.

AROMA:

Delicioses fragàncies a fruita negra i pa torrat envolten records a cireres regalèssia i espècies. Gran intensitat i franquesa.

GUST:

Opulent en atac, vellutat al paladar. Tanins suaus i rodons, molt untuós amb reminiscències a confitura de gerds, casis i fustes nobles. Final molt llarg i agradable. Un dels vins més notables del Pomerol.

MARIDATGE
L’ocasió i la companyia prenen cert avantatge al maridatge en qüestió. Recomanem filet de bou amb al Porto, “chateaubriand amb salsa béarnaise”, civet de senglar o una “cassolette de confit de canard”.
ET POT INTERESSAR
Château Gazin és un vi de Bordeus de la denominació Pomerol. El celler es troba a la riba dreta de la regió vinícola de Bordeus, en la comuna de Pomerol en el departament de Gironde. Com tot el vi produït en aquesta denominació, Château Gazin no està classificat, però des del 1840 es troba dintre dels grans vins de Pomerol. El Chateau també produeix un segon vi anomenat l'Hospitalet de Gazin. La finca és propietat de la família Bailliencourt dit Courcols des del 1918. Els descendents actuals són Nicolau, Christophe, Laure et Inès de Bailliencourt dit Courcol, amb Mickaël Obert com enòleg. La propietat consta de 26 hectàrees amb les varietats de raïm de Merlot (90%), Cabernet Sauvignon (7%) i Cabernet Franc (3%).
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins negres denominació d'origen A.O.C. Bordeaux Libournais Pomerol

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

Comprant

Chateau Gazin Magnum

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..