ca
Foto Oloroso Añada 1975  vi generós
Vins D.O. Jerez - Manzanilla de Sanlúcar de Barrameda
 

Oloroso Añada 1975

0,75 L. I
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Tipus: Generós Oloroso
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 20,0º
NOTA DE TAST
Color

Ambre amb reflexos coure.

AROMA:

Intens, penetrant, complex, exquisit. Fragàncies a fusta, ebenisteria i vernissos, amb fruits secs, certa essència de pastisseria i un epíleg on es suggereix la presència de pell seca de taronja. Expressa incuriositat i bona fusta.

GUST:

Entrada meravellosament fina, acidesa intensa, calidesa en el recorregut, amplificat al paladar, amb una generosa persistència. És llarg, profund, i escenifica al final un punt de salinitat que perllonga la seva expressió. Post gust amb ametlla sense torrar, fusta i vernissos, resines, caramel i amargor d'olivera.

MARIDATGE
La singularitat d’aquest producte devalua l’importància del maridatge en qüestió. Per una ocasió especial i amb la millor companyia, veure sol o amb algun acompanyament tipus fruits secs.
ET POT INTERESSAR
Pepe Blandino, director de Bodegas Tradición, dóna el seu aval de condició i qualitat a aquest olorós d'anyada, l'especial peculiaritat és no haver estat sotmès al tradicional sistema de “criaderas y soleras”, habitual en els vins de Jerez. Com diu en el document que acompanya a l'ampolla, "aquest vi ha estat embotellat a mà, el dia 14 de novembre de 2011, havent envellit durant trenta-sis anys en bóta de roure americà. La seva numeració respon a una “saca” de 210 ampolles de la bota número nou de les que formen aquesta col•lecció d'anyades. L'etiqueta del vi és una rèplica d'un quadre del pintor sevillà José Jiménez Aranda (1837-1903), que en aquests moments pertany a la col•lecció privada de pintura espanyola que té Bodegas Tradición.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Jerez - Manzanilla de Sanlúcar de Barrameda
Vins negres denominació d'origen D.O. Jerez - Manzanilla de Sanlúcar de Barrameda

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

Comprant

Oloroso Añada 1975

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..