Groc palla-or nou i tonalitat lleugerament ambre amb constant formació de rosari de bombolla fina i àmplia corona.
Predomini de complexes aromes terciàries derivades de la llarga criança en cava que recorden fruits secs torrats (anou, avellana) pomell de flor seca, vainilla, mantega, brioix i bolets secs.
El pas en boca es mostra amable, untuós i cremós, amb el carbònic finament integrat pel pas del temps, dacidesa mitja, records de criança en bóta i retrogust de caràcter mineral (notes salines) que accentua la seva complexitat.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.