Groc palla nítid amb reflexos verdosos.
Aromes nets i molt frescos que ens recorden a les rosetes de pitiminí, caramel tou de plàtan, crema de llimona, litxis madurs i lleugeres notes minerals.
El pas en boca és suau i agradable amb un desenvolupament ampli on ressorgeixen els aromes que ens ha revelat en nas, sorgeixen les sensacions cítriques de la frescor de la pell de llimona. Al llarg de la degustació prevalen les notes cítriques on descobrim aromes de pastisseria, i fruit d’aquesta complexitat recorda un sorbet de llimona. El final de boca resulta molt fresc i s’hi poden apreciar algunes notes d’herbes aromàtiques con la farigola i la sàlvia.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.