El color és cirera picota, amb pocs tons teula.
En nas es presenta fragant i en evolució: des de les mores i les prunes, passant pel sàndal i la canyella fins a arribar a un fons carnós de fustes exòtiques; tot envoltat en un to fumat molt elegant.
La seva duració en boca és prolongada, manifestant textura lleugerament secant, ja que el vi està en plena evolució; conjugant els aromes de fruita i fustes balsàmiques.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.