Vi negre, Lafou Celler 2010

Celler LAFOU

El celler LaFou va néixer fruit de la iniciativa de Ramon Roqueta, membre d’una família amb una llarga tradició al sector, que al 2007 va fer una clara aposta per la Terra Alta, una de les zones vinícoles més importants i de més llarga tradició a Catalunya, creient fortament amb el seu gran potencial i recorregut.

Les vinyes de LaFou es troben a una alçada de 350-500 metres, en una petita i rústica finca de 60 ha al nord del municipi de Batea. Amb tot això es vol trobar l’essència de la Terra Alta a través del cultiu de les diferents varietats de la vinya de la zona – de les que la Garnatxa, tant negre com blanca, són els màxims exponents – i de l’elaboració del vi que major expressi la profunditat, la identitat i l’expressivitat del territori.

LAFOU CELLER 2010.

Elaborat amb garnatxa negra, syrah i morenillo i d’un estil més vigorós, neix amb la clara intenció de sorprendre al consumidor final i acostar-los el treball del Celler a la Terra Alta.

La Fou és un barranc o pas estret per on una riera s’obre pas. Aquest element tant característic de la Terra Alta, s’ha representat gràficament amb el nou LaFou i esdevé un element comunicatiu fonamental de la etiqueta, capaç de transmetre el significat de la marca i donar a conèixer al territori.

Un vi marcat per la contundent lleugeresa de la garnatxa negra, en un vi en què la dualitat frescor-volum van de la mà i omplen de personalitat el seu pas en boca. La fruita fresca es combina amb espècies i regalèssia, que n’allarguen un record que es debat entre dolçor llaminera i la tanicitat que n’estructura el conjunt.

Ja podeu trobar aquesta novetat i molt més a la teva botiga de vi online.

Grauonline.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


cuatro × = 16

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>