Grans Vins per a les Grans celebracions de Nadal

El Nadal és un conjunt de celebracions, pràctiques i costums que tenen per objecte commemorar, recordar i recrear el naixement de Jesús. És tradició representar obres teatrals com els Pastorets i realitzar els Pessebres Vivents cèlebres en algunes viles. Les festes nadalenques són alegres i tenen un caire hivernal i familiar. No menys important és la gastronomia d’aquestes diades. Plats tradicionals de la nostra cuina regats amb els millors vins, faran dels àpats nadalencs els més esperats i recordats de l’any.

L’escudella i carn d’olla clàssica del dia de Nadal la podem acompanyar d’un vi que pertany a un dels millors cellers de la Rioja.

Roda Reserva

 

Els escamarlans a la planxa i el tot marisc de clova els fusionarem amb un albariño d’alta expressió.

Albariño Finca Valiñas

Pel pernil de gla, les anxoves de l’Escala o fins i tot l’arròs a la cassola suggerim el cava emblema de la casa Codorniu.

Jaume Codorniu

L’ànec rostit amb peres tradicional d’aquestes festes el recomanem amb una joia de la Ribera del Duero.

Hacienda Monasterio Crianza

Els assortiments de patés i els elegants foies el servirem amb el cava gran reserva Rovellats Maria S. XV. Tot i que també el podem prendre per contrast gustatiu amb les postres nadalenques, neules i torrons.

Rovellats Maria S. XV

El famós pollastre amb gambes del dinar nadalenc lligarà perfectament amb el terroir i estil opulent dels vins del Priorat.

Idus Vall Llach

Un llobarro al forn o inclús un suquet de rap el combinarem amb un blanc de guarda i un toc de fusta.

Abadia Retuerta Le Domaine

En tot tipus d’aperitius de cap d’any i especialment amb embotits ibèrics una divertida però alhora ideal elecció serà un cava rosat amb força criança en ampolla.

Bertha S XXI Rosé Brut

Pels canelons de Sant Esteve un vi negre elegant, equilibrat i gran potencial aromàtic.

Sierra Cantabria Colección Privada

La sarsuela de peix amb un exquisit cava Gramona, l’Argent. No oblidem també el maridatge per tradició d’aquest escumós amb postres com el indispensable tortell de reis.

Gramona Argent Reserva Brut

Deixem a la vostra disposició la nostra botiga de vi online

Grauonline.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


tres + = 4

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>