Ginebra Premium un regal original

Una Ginebra Premium pot ser un regal divertit per aquestes festes. Actualment és el destil·lat de moda gràcies al famós gin tònic, consumit en tots el bars i restaurants del país. L’obsequi pot sorprendre als amics i familiars en el Tió, l’amic invisible o el dia de Nadal. De l’extensa varietat de productes que hi ha al mercat us proposem aquestes ginebres d’alta expressió i peculiars característiques.

Beefeater Burrough’s Novetat!

Elaborada segons la recepta original de Beefeater perfeccionada el 1860 pel fundador de la companyia James Burrough. És una ginebra anglesa de classe Ultra Premium, envellida en bótes de roure que han contingut Lillet (aperitiu francès). El resultat, complex, cítric i amb un gust moderat a ginebró, acompanyat de records florals i a vainilla picant.

Tot i que es pot degustar en forma de gin tònic, es recomana prendre sola, freda, a petits glops i en got de whisky.

G-Vine Floraison

Es tracta d’una ginebra Ultra Premium francesa obtinguda amb l’aiguardent procedent del raïm Ugni Blanc de la regió de Cognac (França). S’elabora amb flors de la mateixa vinya a la qual se li afegeixen altres botànics destil·lats individualment. El producte final, suau, vellutat, fresc i lleuger al paladar. Predomina el sabor floral, que emmascara el ginebre.

Suggerim el combinat amb la tònica Fever Tree i un gra de raïm blanc tallat a làmines.

Hendrick’s

Està fabricada a la costa sud-oest d’Escòcia per Williams Grant & Sons, i és coneguda mundialment com “la ginebra del cogombre”. Entre els botànics utilitzats tenim arrels, flors, llavors i fruits, i es diferencia d’altres per l’addició d’una infusió de pètals de roses búlgares i de cogombre procedent d’Holanda.

Recepta amb pell de llimona, llima i dos pètals de rosa, Me Tonic com a mixer. Una alternativa a la forma clàssica amb tall de cogombre.

Gin Mare

La primera ginebra 100% mediterrània la produeix Global Premium Brand en col·laboració amb la família Giró, ben coneguda per les destil·leries MG. Els botànics utilitzats són els clàssics als quals s’afegeixen farigola, alfàbrega, romaní i oliva arbequina.

Fantàstic amb una petita branca de romaní i la tònica Fever Tree Mediterranean.

Martin Miller’s

L’origen d’aquesta ginebra es deu a tres cavallers anglesos quan es van reunir a Notting Hill amb el propòsit de crear la millor ginebra del món. Les particularitats del aiguardent dissenyat inclouen un alambí de nom Angela creat al 1903 per John Dore & Co i l’aigua més pura del món, la de les glaceres d’Islàndia. Degut al viatge que s’ha de realitzar per barrejar el destil·lat amb aquesta aigua, el líquid és conegut com la ginebra de les 3000 milles.

Clàssic gin tònic amb pell de llimona, dues baies de ginebre i la tònica Fever tree Light, senzill però perfecte.

Mombasa Club Colonel’s Reserve

Homenatge als comandaments de l’exèrcit de l’Imperi Britànic Victorià que mitjançant el diàleg amb els grups tribals van portar la pau al British East Africa Protectorate. És una London Dry Gin acuradament destil·lada, desenvolupada i produïda en petits lots de 500 litres en l’alambí anomenat Tom Thumb, mitjançant el procés que es coneix com Small Batch Pot Still Distillation. En nas presenta intenses notes florals que continuen en boca, amb un final llarg.

Amb pell de taronja i la tònica Markham aconseguiríem un gin tònic equilibrat, si a més a més li afegim tres gotes d’Angostura el resultat serà sorprenent.

 

Totes aquestes ginebres i moltes més les podràs trobar a la teva botiga de vi online.

Grauonline.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


seis × 6 =

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>