Els Vins de Carnaval

 

Arriba el carnaval o carnestoltes, festa d’origen pagà que se celebra just abans de la quaresma cristiana. La llegenda diu que per carnaval tot s’hi val, per això són habituals tot tipus de disfresses i màscares per ocultar la identitat. Emulant l’ànima festiva de la celebració proposem vins d’etiquetes cridaneres, originals i modernes. Productes d’aspecte divertit, notables atributs i cost moderat.

Palomo Cojo

Sota una presentació actual, informal i alegre, EL Palomo Cojo és un bon exemple de blanc fresc i aromàtic amb una relació qualitat preu excel·lent. La fórmula de l’èxit reuneix dos factors, la regió de Rueda (Castella i Lleó) i el raïm blanc Verdejo. Vi jove, fàcil i sense pretensions, presenta un matís groc pàl·lid amb reflexos verdosos. En nas és net i franc amb records a fruita tropical i tocs vegetals elegants. En boca és fresc, viu amb un final lleugerament amarg. Perfecte per tapes, entrants freds, peix blanc poc condimentat i tota mena de marisc.

Faunus

Vi  negre elaborat al Montsant amb un cupatge d’Ull de llebre, Merlot, Syrah i Carinyena. En boca és dens, carnós i condensa una explosió de fruits salvatges que ens aporten una frescor persistent d’intensa vivesa. Presenta una peculiar i jovial etiqueta que commemora a Faunus, déu romà pastoral. Té cames, peus i banyes de boc, també es conegut a la cultura grega com Pan. Cèlebre per la seva dolça veu i virtuosisme tocant la flauta tot i la seva grotesca aparença. En la seva història destaquen les anècdotes de caire festiu que va compartir amb Baco, déu del vi.

Trapella

Rosat d’etiqueta entremaliada i amena que evoca un vi d’estil lleuger, desenfadat i fàcil de beure. Elaborat amb Syrah sobre granit de terres empordaneses, ens trobem davant d’un producte molt versàtil. Color rosa amb tocs salmó, aromes delicats a fruita vermella i fons floral. En boca destaquem una bona acidesa i un final força persistent. Ideal amb tot tipus d’arrossos, aperitius i especialment per la cuina italiana.

Succés el Mentider

succes-el-mentider__VCA5125-219x300.jpg

Projecte divertit i contemporani d’una parella de joves de la Conca de Barberà. D’una manera irònica i simpàtica a l’etiqueta ens expliquen les propietats del Trepat, el símbol de la Conca. L’escrit explica que aquest raïm negre s’utilitza per elaborar vins lleugers i rosats sense gaire grau i estructura. El Mentider resulta ser un negre fosc, voluminós i estructurat, de 15º alcohòlics i 100% de vinyes centenàries d’aquest desconegut raïm, el Trepat.

Murri

Que es comporta amb astúcia i habilitat per aconseguir allò que pretén, seria una definició acadèmica del nom d’aquest blanc de Vilajuïga,  el Murri. L’esperit d’aquest vi combina la garnatxa blanca autòctona empordanesa amb el macabeu que tot i ser més habitual al Penedès, s’ha adaptat molt bé a la regió. El resultat del cupatge assoleix l’objectiu desitjat, un vi rodó i equilibrat. Combina la força i estructura de la Garnatxa Blanca, amb la frescor i acidesa del Macabeu. En nas trobarem notes a fruita d’os (préssec) i cítrics, amb apunts florals i tocs minerals.

Tot això i molt més ho podràs trobar a la nostra botiga de vi online.

grauonline

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


ocho − = 4

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>